Haipakkaa pitäny ja jäänyt taas tuo kirjoittelu. Mutta kerronpa sunnuntaista.

Me lähdettiin äipän kanssa käymään taas landella Meritan luona ja sielläpä olikin ylläri: kax uutta pentua! Samperin sakumixi Dee yritti mulle ja Adelle irvistellä mut siis mähän en kato tippaakaan semmosta käytöstä. Pistin flikan heti ojennukseen ja johan se oli heti ihan erilainen. Me kirmattiin Danan ja Aden kaa pitkin peltoja mut ne pennut joutu käveleen hihnassa. Se Dee oli aika onneton, pakitteli välillä ja poukkoili miten sattu. Ja ei menny Ebollakaan hyvin: se ulisi Meritan syliin koko ajan. Voi tsiisus näit kersoja!

Ulkona oli melkosen kylmä ja mulla ja Adellakin alkoi jo paleleen tassut tunnin lenkin jälkeen. Muilla ei näyttäny tätä ongelmaa olevan mut onneks alettiin sit tekee lähtöä kotio. Mut ei oo mahollista: mamma tunki ihan pokkana Deen autoon  mukaan. Ou- mai -gaad. Että tätä se sitten taas tiesi. Eli nyt mulla pyörii kaks kersaa jaloissa! Hei mamma jotain rajaa ees!

Kotipihassa Dee ei suostunut nousee autosta pois ja auton takaovetkin oli edelleen jäätynyt kii. Mamma vei mut ja Aden eka sisään ja sit haki Deen. Dee kävi moikkaa heti kotona isiä ja rauhottui pian nukkumaan. Läähätys oli kyllä melkosta jossain vaiheessa iltaa, että tais pientä vähän stressata kaikki muutokset

Onhan tää välillä melkosta hulabaloota kun noi kersat riehuu keskenään, siis mähän en semmosta harrasta tiätenkään...